65-jarig huwelijk voor echtpaar Ghirao-Nohar

OLYMPUS DIGITAL CAMERADe op 14 februari 1930 te Paramaribo geboren Ramnath Ghirao en de op 4 december 1934 ook te Paramaribo geboren Chabradjie Ghirao-Nohar herdachten op zaterdag 18 januari het feit dat zij 65 jaar geleden, en wel in het jaar 1949, in het huwelijksbootje stapten. Dit jubileumfeest werd op dezelfde dag gevierd aan de Nieuw Weergevondenweg. Uit dit huwelijk zijn 7 kinderen geboren, namelijk 4 dochters en 3 zonen. Een van de dochters is jammer genoeg 5 jaar geleden komen te overlijden. De familie is verder uitgebreid met 15 kleinkinderen en een aantal achterkleinkinderen. Het echtpaar Ramnath Ghirao en Chabradjie Ghirao-Nohar zijn vlotte praters, en met hun gezondheid gaat alles goed. Het echtpaar zegt heel hard te hebben gewerkt om hun kinderen te kunnen verzorgen. Ramnath Ghirao is kleermaker en stikt tot heden professionele kledingstukken. Chabradjie Ghirao is huisvrouw. Zij hielp haar echtgenoot ook in de landbouw en veeteelt om hun kinderen een onbezorgd leven te geven.
Saskia Bandhan

error: Kopiëren mag niet!