Lage opkomst hoorzitting Lelydorp

1 Lage opkomst hoorzitting LelydorpDoor het ministerie van Regionale Ontwikkeling (RO) worden in alle districten momenteel hoorzittingen gehouden. Lelydorp was het eerste ressort van het district Wanica dat een zitting mocht houden. Echter was de opkomst in de zaal te Dessa (Poerwodadi-veld) teleurstellend. Mogelijk was de regen de oorzaak hiervan. De weinigen die aanwezig waren, brachten heel veel problemen naar voren waarmee het ressort te kampen heeft. Zo is een aantal wegen, dat tijdens de vorige hoorzitting al aan de orde was gebracht, nog steeds niet geasfalteerd. Een bewoner merkte op dat de bevolking niet alleen op de overheid moet wachten. Men moet ook aan kunnen kloppen bij de bedrijven van het district. ‘Als men een zaal op een school moet renoveren, moet men niet wachten op de overheid. Doe dat met behulp van steun van het bedrijfsleven’, zei de man. De hoorzitting werd geleid door de voorzitter van de ressortraad van Lelydorp, Eric Djojodimedjo.

error: Kopiëren mag niet!