Parmessar ‘bouwkrasi’ maar niet ‘opruimkrasi’

1Parmessar bouwkrasi maar niet opruimkrasi.1Terwijl het ministerie van Openbare Werken (OW) druk bezig is met de nobele daad van het bouwen van huizen voor slachtoffers, zitten wij nog met de rommel van oud en nieuw. Ruim twee weken zijn we al in het nieuwe jaar, maar helaas zijn er toch nog vuurwerkrestanten te vinden. En niet in een of andere kleine zandweg ergens ver weg buiten het centrum. Nee, midden in het toeristische hart waar er meerdere overheidsgebouwen, hotels en cafés zitten! Het is een nobele daad, absoluut, maar het blijft een feit dat OW nu het werk van Sozavo doet. Parmessar is ‘bouwkrasi’ maar misschien kan die behoefte worden benut om het pand, zeg maar gerust de bouwval, te renoveren waar Amafo in zit? Uiteraard nadat het eigen werk is gedaan en er tijd over is!! Of is het een beter idee als Juspol het gebouw gaat renoveren en Cultuur zich gaat richten op de verkeersveiligheid?! In Parmessanistan werkt het model blijkbaar wel en dus waarom niet in ons paradijselijk Suriname!
Krishan Vinodsingh

error: Kopiëren mag niet!