Grassalco haalt ISO-certificering

Henny Aroeman van de afdeling HSEQ, Tirzah Karsowidjojo van Exploratie en Andre Forster van HSEQ (tevens kwaliteitsmanager tijdens het ISO-proces) poseren met de award en ISO-certificaten
Henny Aroeman van de afdeling HSEQ, Tirzah Karsowidjojo van Exploratie en Andre Forster van HSEQ (tevens kwaliteitsmanager tijdens het ISO-proces) poseren met de award en ISO-certificaten
Het staatsmijnbouwbedrijf NV Grassalco heeft de verschillende ISO-certificeringen behaald. Het gaat om ISO 9001:2008 voor steenslagproductie te Royal Hill in het district Brokopondo en ISO 14001:2004- en OHSAS 18001:2007- certificeringen. Met deze certificeringen zal Grassalco op nationaal niveau meer voordelen behalen. Enkele daarvan zijn de versterking c.q. verbetering van de concurrentiepositie van het bedrijf, duurzame bedrijfsontwikkeling en het vervaardigen van kwaliteitsproducten. Grassalco heeft de ambitie om nationaal, maar ook internationaal, duurzame en hoogwaardige dienstverlening en producten op de markt te brengen. Om aan de slogan ‘we bring prosperity to the surface’ te kunnen voldoen, is er behoefte aan verdere ontwikkeling van het bedrijf op alle denkbare gebieden. Dit heeft de directie doen besluiten om te gaan voor de certificering overeenkomstig de ISO 9001:2008-, 14001:2004- en OHSAS 18001:2007- standaarden, die internationaal geaccepteerd zijn.

error: Kopiëren mag niet!