TravelSpan trekt lokaal personeel aan in Guyana

1TravelSpan trekt lokaal personeel aanTravelSpan en Vision Airlines hebben plannen om Guyanese stewards en stewardessen aan te trekken voor de bemensing van drie extra toestellen, die zij vanaf 15 februari 2014 willen inzetten. Het bedrijf zoekt personen die de capaciteit hebben om snel te leren, effectief kunnen communiceren en managerskwaliteiten hebben en daarnaast een vriendelijk karakter hebben. Geslaagden van de universiteit hebben hierbij voorkeur. Geïnteresseerden mogen hun CV met foto mailen naar [email protected].
Deze carrier is in december van het afgelopen jaar begonnen met een non-stop vlucht tussen New York en Georgetown. Dit is bijzonder goed ontvangen door de Guyanese bevolking, die al lange uitkijkt naar alternatieve vluchten op deze route. Ondertussen kijkt TravelSpan naar mogelijkheden om ook andere regionale vluchten uit te voeren. Het aantrekken van lokaal personeel is in dat kader ook een stap in de goede richting.

error: Kopiëren mag niet!