Faith Awailame: Het was mijn verlangen om model te zijn

1Faith Awailame Het was mijn verlangen om model te zijnFaith Awailame is tienermodel bij Caribbean Pearls Casting Agency. Het 15-jarig model zit momenteel in de 4e klas van de Salvator mulo school. Het was altijd mijn verlangen om model te zijn, vertelt ze. Het verlangen werd groter bij het zien van de modellenshows op de televisie zoals: Tyra Banks. Ik ben toen opzoek gegaan naar een modellenschool. Ik zag het nummer van de eigenares van Caribbean Pearls op facebook. Ik belde haar op en ze nodigde me gelijk uit om een proef loop te doen en ja ze was tevreden en heeft me ingeschreven. Ik voel me helemaal thuis daar met een ieder. In de groep leren we hoe te lopen als model, ook stimuleren we elkaar. Faith houdt ook van dansen, zingen en zwemmen. Nu heb ik als nieuwe hobby erbij het lopen als model, lacht ze. In het dagelijks leven kijk ik graag naar de televisie en daarna schoolwerk doen en vervolgens naar muziek luisteren. In het weekend ga ik zwemmen.
In de groep ben ik een van de weinige tiener modellen omdat de groep meer 18 plus modellen heeft. Ondanks het feit dat ze ouder dan me zijn, kunnen we goed met mekaar opschieten en leer ook veel van hun. De groep krijgt veel opdrachten maar jammer genoeg zijn het werkjes voor de oudere modellen. Faith is nog wachtende op haar eerste opdracht. Hopelijk lukt het me gauw, want heb binnen de groep zeker al wat ervaring opgedaan, aldus Faith.

error: Kopiëren mag niet!