Lustig Events laat publiek genieten van Dj Dyna

Op zaterdag 4 januari heeft de welbekende DJ Dyna zijn 2 uur lange exclusieve DJ set gepresenteerd aan zijn Surinaamse fans. Het evenement werd georganiseerd door Lustig Events en werd gehouden in discotheek Blue Bell. Het evenement was druk bezocht en de bezoekers hebben met volle teugen kunnen genieten van DJ Dyna en andere Surinaamse DJ’s zoals Dj Giano, Dj Andy Safado, Dj’s Loco Mo-Co en Dj Gilly Gonzales
Vishaal Lachman, oftewel DJ Dyna, is een van de meest veelzijdige artiesten die Nederland rijk is. Zijn passie voor beats vertalen zich in fenomenale sets, waar zowel samenwerkingen als rocking soloperformances de sfeer van het nachtelijk clubleven optimaal versterken. Dyna’s aanwezigheid achter de draaitafels weerspiegelt zijn muzieklust en met een ellenlange lijst van performances op zijn naam, is zijn laatste spinning set nog lang niet in zicht. Geboren in Suriname, raakt Dyna al snel geïntroduceerd met zijn oplaaiende passie voor muziek. Startende met keyboard, gaat hij al snel verder aan de slag met het knutselen van muziek en uiteindelijk zijn het zijn vrienden die hem een stapje dichter bij zijn liefde te brengen: DJ-ing. Na het aanschaffen van platen, mixers en urenlang oefenen, begint het balletje in 2005/6 definitief te rollen. Dyna vervult twee jaar succesvol zijn residentie in Club Selected (Delft) en al snel volgen de clubs zich in ramp tempo op. Het groeiende aantal boekingen vormt nog steeds het bewijs voor de liefde waarmee het publiek hem wekelijks onthaalt. Inmiddels staan o.a. Powerzone, Heineken Music Hall (Amsterdam), Hollywood Music Hall.
Dyna’s set is het beste als ‘explosief’ te omschrijven. Een uplifting, funky clubsound wordt gecombineerd met een vleugje urbanbeats, vol pompende bass tot aan keiharde mixtechnieken. Dyna; een waar toptalent, dat zijn passie op onvergetelijke wijze voorschotelt en met zijn pure technieken het publiek moeiloos in extase brengt.

error: Kopiëren mag niet!