Brandstichter is ogenschijnlijk niet toerekeningsvatbaar

De politie van Kwatta heeft een man opgepakt wegens brandstichting. Hij wordt ervan verdacht op zondag omstreeks 09.10 uur een woning aan Pianostraat, zijstraat van de Derde Rijweg, in brand te hebben gestoken. Dagblad Suriname koppelde terug met de Publiciteitsdienst. Inspecteur Humphrey Naarden bevestigt de aanhouding. Hij geeft aan dat de politie van Kwatta nog niets uit de verdachte heeft kunnen halen. ‘Hij schijnt een probleem te hebben aan zijn psychische gesteldheid’, merkte Naarden op. Het huis werd recentelijk op de veiling verkocht en stond leeg, mogelijk omdat er nog renovatiewerkzaamheden nodig waren. De gealarmeerde brandweer was snel ter plekke en kon slechts nablussen. Hangende het verdere onderzoek blijft de brandstichter aangehouden.
Saskia Bandhan

error: Kopiëren mag niet!