Weer vrouw op beestachtig wijze mishandeld

Een mevrouw al zes jaar een liefdesrelatie onderhoudt met een man deed op 5 januari aangifte contra haar liefje. Naar haar zegen is zij vier keren mishandeld, waarbij ze van een van de mishandelingen een foto heeft gemaakt. Inspecteur Sandra Claver, ressortcommandant van Santo Drop geeft aan dat de aangeefster de foto van de eerdere mishandeling bij de politie heeft overgelegd. Het slachtoffer had toen een blauw oog. Voor het laatst werd zij op 5 januari mishandeld. Volgens haar relaas blijkt dat zij en de man van een feestje kwamen. In de auto spraken zij over de erkenning van haar jongste zoon. Deze vrouw heeft twee voorkinderen. Op een bepaald moment raakten zij verwikkeld in een woordentwist. De man bracht de wagen tot stilstand. Hij trok de vrouw gewelddadig uit het voertuig wagen en begon haar in elkaar te schoppen. Alsof dat niet genoeg was drukte hij haar gezicht tegen de motorkap. Uiteindelijk verzamelde zij de moed en deed aangifte. Zij was eerder bang omdat haar vriend haar vaker met de dood had bedreigd. De politie pakte deze zaak serieus aan. Na de aangifte werd het slachtoffer verwezen naar een arts. De man werd toen door de politie opgespoord. Na zijn aanhouding werd hij overgebracht en in verzekering gesteld. De geweldenaar zit in arrest.
Saskia Bandhan

error: Kopiëren mag niet!