Feroz Jafar door verdrinking overleden

2FerozDe in Nickerie woonachtige Feroz Jafar is door verdrinking overleden. Dit heeft de obductie uitgewezen. Jafar, een man van middelbare leeftijd, werd de afgelopen week in een kanaal dood aangetroffen. Hij is gisteren ten grave gedragen. Volgens het onderzoeksresultaat moet het lijk meer dan 36 uren in het kanaal hebben gelegen totdat deze door een buurtbewoner, die woonachtig is nabij het kanaal, werd ontdekt.
Dagblad Suriname sprak eerder met een neef van de overledene. Hij gaf te kennen dat de familie het definitief onderzoeksresultaat van de politie afwacht, voordat ze gelooft wat de werkelijke doodsoorzaak is. Elke morgen plukte hij bloemen voor zijn werkgever bij winkel Bechoo. Men vermoedt dat Jafar bij het plukken van bloemen afgegleden is van de houten brug en verdronken is in de trens. ‘We weten niet precies wanneer hij in de goot terecht is gekomen en hoe dat is gebeurd’, zei die neef van de verdronken man. ‘Want waar zijn slippers zijn aangetroffen, zag je geen bloemen.’ Het vermoeden bestond dat hij aangereden is door een auto, waardoor hij in de goot is beland. Jafar laat een vrouw en kind achter, die beiden in Guyana woonachtig zijn.
Asha Gajadien-Bhagwat

error: Kopiëren mag niet!