Overvaller gewapend met handbijl maakt dagopbrengst buit

Een man is donderdagmiddag gewapend met een handbijl een winkelzaak aan de Bat en Balstraat binnengestormd. Uit informatie van de politie blijkt dat de winkelier met zijn vrouw en zoon in de zaak was. De belager bedreigde de mensen met de handbijl, waarna de winkelier met zijn gezin naar buiten oprende. Kort daarna kwam de crimineel rennend uit het winkelpand. Hij verliet de plaats te voet. De Chinees stelde een onderzoek in en bleek dat de overvaller ervandoor is gegaan met de dagopbrengst. Uit de verklaring blijkt dat er SRD 1500 uit het kasregister is weggemaakt. De politie van Livorno bereikte de aangifte en heeft inmiddels de dader in beeld gebracht. Er wordt gewerkt aan zijn aanhouding.
Saskia Bandhan

error: Kopiëren mag niet!