Zeven keren gestoken om SRD 5

De 62-jarige O. bracht zeven fatale steken toe op het lichaam van de 35-jarige A. Deze steekpartij deed zich donderdagmorgen voor aan de Sapotillestraat omstreeks 09.00 uur ’s morgens. De aanleiding van deze steekpartij was geld. De één had SRD 5 tegoed bij de ander en hierover ontstond er een woordentwist. Het slachtoffer A. bewapende zich met een houwer en sloeg zijn tegenstander met de platte kant ervan. Na de slag liep hij weg. O. ging hem achterna en bracht hem zeven steken toe. Na de steekpartij werd de politie van Bureau Nieuwe Haven erbij gehaald. De verdachte had zich inmiddels al uit de voeten gemaakt. Echter meldde hij zich later vrijwillig aan bij de politie. Van de politie verneemt Dagblad Suriname dat de 35-jarige A. in kritieke toestand vervoerd is naar de Spoedeisende Hulp. Hangende het onderzoek blijft O. in arrest.
Saskia Bandhan

error: Kopiëren mag niet!