Nieuwe directeur WICS op bezoek bij minister Moestadja

De nieuwe directeur van de WICS, Adel Ali Khalifa Sahem, en minister Moestadja gaven elkaar de nodige geschenkjes (Voorl. Biza)
De nieuwe directeur van de WICS, Adel Ali Khalifa Sahem, en minister Moestadja gaven elkaar de nodige geschenkjes (Voorl. Biza)
De nieuwe directeur van de World Islamic Call Society (WICS), Adel Ali Khalifa Sahem, bracht gistermorgen een beleefdheidsbezoek aan minister Soewarto Moestadja van Binnenlandse Zaken. Hij volgt Aboul Ghasem El Mabrouk op. Volgens Sahem is de algemene indruk van alle directeuren van de WICS dat de relatie met ons land heel goed is. Vanuit het hoofdkwartier van deze instantie in Tripoli, Libië, zijn er plannen om de relatie met Suriname verder te verbeteren. Minister Moestadja hield hen de multiculturele samenleving van Suriname voor, waarbij rust, harmonie en respect de boventoon voeren. Dit zijn volgens de bewindsman essentieel in de ontwikkeling van de samenleving. Ook het hoofd van de afdeling Eredienst, Stanley Soeropawiro, was aanwezig en was de scheidende directeur dankbaar voor de goede relatie de afgelopen jaren. Hij sprak de hoop uit met zijn opvolger even prettig te kunnen samenwerken. Volgens hem staat Eredienst open voor alle groepen in Suriname. De WICS is er sedert 1987 in Suriname en houdt zich bezig met de verspreiding van het Islamitische geloof. Ook heeft ze onder andere bijgedragen aan maatschappelijke projecten zoals de Antimalaria Campagne.

error: Kopiëren mag niet!