Verdachte nam geen blad voor de mond

Carmen S. wordt verdacht van oplichting. Dit feit zou zij in de periode gedurende 3 mei 2010 tot 1 augustus 2011 hebben gepleegd. De verdachte heeft een vrouw bewogen tot afgifte van een geldbedrag groot Euro 3000 voor het regelen van rechten in Nederland. Carmen hield de andere vrouw voor dat zij iemand kent die voor haar en haar kinderen verblijf zou regelen in Nederland. Voor de diensten had zij een aardig bedrag geïnd. Echter merkte de benadeelde op dat er niets van de zaak kwam, dus stapte zij naar de politie. Op verdenking hiervan werd Carmen door de politie aangehouden. Op een vraag van rechter Albert Ramnewash merkte de verdachte op dat het niet van belang was om te weten wie de tussenpersoon is. Het onderzoek gaat over haar, dus verwachtte zij dat er vragen gesteld moesten worden in haar richting. De magistraat attendeerde haar erop dat indien zij tekeer zou gaan en zij de orde zou verstoren, zij afgevoerd zou worden. De mevrouw, die zeer rap van tong is, sprak echter door. Uiteindelijk liet de rechter de verdachte afvoeren. Op 21 januari wordt de behandeling voortgezet.
Saskia Bandhan

error: Kopiëren mag niet!