Model Abigail Dumfries wil top bereiken

Model Abigail Dumfries wil de top bereikenAbigail Dumfries is model by Caribbean Pearls Agency. Zij is 19 jaar oud en zit op Havo 1. Mijn hobby’s zijn dansen, zingen, lezen, sporten en modelleren. “Naast mijn studie wil ik toch een hogere top bereiken met het modelleren. Aangezien dat een van mijn dromen is, ben ik daarom in een modellen groep om meer hierover te leren. Ik ben al een jaar in Caribbean Pearls als model aangesloten en het lukt aardig. Hier leer ik ook hoe je je moet gedragen als een model en natuurlijk discipline”, geeft Abigail aan. Als je een model wilt worden moet het wel in je zitten en je moet belangstelling ervoor hebben. Modebewust zijn is zeker een van de vereisten, vertelt Abigail. Als model kan ik zeker wat geld verdienen. Binnen de groep heb ik promo opdrachten gekregen zoals het promoten voor de kansspelen NatioLotto, Makkie5 en 1t/m7. Volgens Abigail is dit werk niet voor mensen die verlegen zijn en niet van praten houden. Het is belangrijk dat je vlot bent maar zeker ook weet waarover je praat. Dankzij mijn ouders en vrienden die achter mij staan geef ik mijn droom niet op en ga ik voor het beste. Hopelijk bereik ik wat hiermee , en dat gaat natuurlijk lukken zolang ik me inzet. Mijn motto is daarom: Geef niet op en ga ervoor.

error: Kopiëren mag niet!