Khazana’s new years dinner met Tropical Beauties Suriname

KhazanaOp 10 januari aanstaande vindt de Khazana’s new years dinner plaats in het Khazana Restaurant. Tijdens het dinner event zullen de missen van Tropical Beauties Suriname de gasten entertainen met een fashion show. Er wordt gelopen in designs van Remko, Wardha Marica en Tutulobi, zegt Gietanjali Raghoebarsingh-Thakoer van Tropical Beauties. Verder hebben ze hun talentenronde en de laatste twee ronden lopen ze in exclusieve Indian Gala gesponserd door Safco & Dhr. Lall Dassasingh. Er zijn ook optredens van Shanita, Shayer, Lill’ V en Fariz Barsatie. De missen zijn na hun succesvolle Cupcakes actie voor het Emma tehuis en Mytylschool nu klaar voor de show. De missen die op deze avond zullen meedoen zijn Shaskia Paragh, Anoushka Kamta, Consuela Stolk , Shudishna Gobind , Suranjana Jitan, Vandana Dwarka en Monique Rambadal. De gekozen miss zal ons land vertegenwoordigen in Thailand tijdens de Indian Princess International 2014. Ze zal de eerste week in India zijn en vervolgens in Thailand waar de show plaatsvindt. Vorig jaar heeft Michelle Haukes 1st runnerup behaald voor Suriname. Indian Princess International 2014 wordt op14 februari gehouden in Bangkok in het Aksara Theater.

error: Kopiëren mag niet!