Bond BOG stelt ultimatum

De personeelsbond bij het Bureau Openbare Gezondheidzorg (BOG) geeft de directie en minister Michel Blokland van Volksgezondheid tot vrijdag de ruimte om te reageren op de eisen van de bond. De brief met het ultimatum werd gisteren na een gehouden algemene ledenvergadering verzonden. Het is nog niet duidelijk welke verdere stappen de leden zullen ondernemen om kracht te zetten bij hun eerder gestelde eisen. De medewerkers bespeuren onwil vanuit de directie om de vaker aangekaarte knelpunten op te lossen. Zo zijn ze al maandenlang niet uitbetaald voor gewerkte overuren. De directie weigert ook mee te werken aan het woningbouwproject van de bond te Leiding. De rechtspositie van arbeiders komt in het geding, doordat de verlenging van arbeidscontracten op zich laat wachten.

error: Kopiëren mag niet!