Man aangehouden met gekooide vogel, bromfiets en gascilinder

Het surveillanceteam van Lelydorp hield gistermorgen omstreeks 05.00 uur een verdachte aan. Hij reed op een brommer aan de Indira Gandhiweg. Bij ondervraging kon G.R. de herkomst van de goederen die hij in zijn bezit had, niet verklaren. De man werd als verdachte aangemerkt en overgebracht naar het bureau. Inspecteur Hemantkoemar Sarjoe, ressortcommandant van Lelydorp, bevestigt de aanhouding en de inverzekeringstelling van de verdachte. De politie heeft dit nagetrokken bij de administratie en het bleek dat er inderdaad een aangifte is opgenomen ter zake diefstal van een bromfiets. Er werd contact gemaakt met de benadeelde. Deze herkende zijn brommer positief. Ten aanzien van de gekooide vogel en de gascilinder verklaart de verdachte dat deze goederen hem toebehoren. Echter heeft de politie sterk het vermoeden dat dit ook van een misdrijf afkomstig is. Hangende het verdere onderzoek zijn de gekooide vogel en de gascilinder in bewaring genomen. De 24-jarige G.R. blijft achter tralies.
Saskia Bandhan

error: Kopiëren mag niet!