Lawa VIP boekt belangrijke zege op Sunny Point

De competitie van de Wanica Sportorganisatie (WSO) werd zondag hervat. Lawa Voetballers In Paramaribo (VIP) boekte een heel belangrijke overwinning op titelverdediger Sunny Point. Na een 1-0 ruststand won Lawa VIP met 2-0. Rowens Mas (2x) scoorde beide goals voor Lawa VIP. Bij Sunny Point kreeg Kevin Perre de rode kaart. De ploeg met jongens uit het Lawagebied bezetten nu de 6de plaats. Sunny Point zit op de 8ste plaats, de laatste finaleplek.
Jaw Jaw en Bermuda speelden 1-1 gelijk. Miquel Pintoe opende in de 35ste minuut de score voor Bermuda, in de 53ste minuut maakte Fabrizio Sinei de gelijkmaker voor Jaw Jaw. Pokigron en Pontbuiten speelden ook 1-1 gelijk. Giovanni Joop scoorde voor Pokigron, Regillio Danso voor Pontbuiten. FTN behoudt de tweede plek op de ranglijst en zit vlak achter koploper Wanhattie. De semikampioen van vorig jaar won met 4-1 van Legacy, na een 3-0 ruststand. Romano Sandel (2x) en Jurgen Eduards (2x) scoorden voor FTN. Roberto Paitoe redde de eer voor Legacy.
Vandaag staat op programma bij de WSO de SVB Bekerwedstrijd tussen Young Rhytm en Kamel Dewaker om 19.30 uur. Om 21.00 uur volgt de Kajapaati-derby tussen Real Kaja en Inter Kaja. Op woensdag 8 januari om 19.00 uur Bermuda – Pontbuiten en om 21.00 uur Sunny Point – Pokigron.

error: Kopiëren mag niet!