Kasto gaat voor klantvriendelijkheid en efficiëntie in 2014

Dc van Paramaribo Noord-Oost, Mohamed Kasto, wilt de dienstverlening naar de gemeenschap toe klantvriendelijker en efficiënter makken. Op zijn commissariaat is het personeel al begonnen om alles te digitaliseren. Op die wijze kan de dc gelijk zien wat er allemaal binnenkomt, omdat het dan gelijk in het systeem zal gaan zitten. Doordat de dc nu alles kan monitoren, kan de gemeenschap rekenen op snellere afhandeling van hun stukken. Zo kan de dc alle klachten naar de juiste instantie of afdelingen verder versturen.
Het ligt ook in de planning dat de ressortkantoren een intakekantoor worden. Zo hoeft men dan niet helemaal naar het commissariaat om een vergunning aan te vragen, maar kan dat in de ressorten. In dit kader heeft dc Kasto woensdag een workshop voor zijn personeel met betrekking tot efficiënter werken en klantvriendelijkheid.
Deze workshop vloeit voort uit de ‘Management en leadership development training voor districtscommissarissen’, die wordt verzorgd door de International Business School Americas Europe. De districtscommissarissen werd geleerd een goed strategisch plan voor hun district te maken.
Consuela Raalte

error: Kopiëren mag niet!