Gezin betrokken bij openlijke geweldpleging

Twee mannen zijn afgelopen week door de politie van De Nieuwe Grond in verzekering gesteld inzake openlijke geweldpleging. Uit bekomen informatie blijkt dat twee mannen aan het borrelen waren voor een winkel. Op een bepaald moment liep een andere man voorbij met wie één van de mannen een oude vete had. Er werden uitlatingen gedaan in zijn richting. Deze laatste liep naar zijn woning en kwam terug met versterking. In dit geval hebben man, vrouw, zoon en vriend de tegenstander mishandeld met een schopsteel. Als gevolg van de mishandeling liep het slachtoffer ernstige letsels, waaronder een armfractuur op. De politie toog naar de plaats en bracht het viertal over naar het bureau. De vrouw en zoon werden ook als verdachten aangemerkt. Zij werden na verhoor heengezonden na afstemming met het Openbaar Ministerie. Hangende het onderzoek blijven L.R. en A.O. achter tralies.
Saskia Bandhan

error: Kopiëren mag niet!