Ginuwine betrekt publiek tijdens optreden

1 Ginuwine  betrekt publiekDe Amerikaanse R&B zanger Ginuwine betrekt zijn publiek altijd tijdens zijn shows. En dat heeft hij ook gedaan tijdens het concert Real Hot Live met Ginuwine afgelopen maandag in de Anthony Nestysporthal, zegt Patrick Promes van So Funky Groove Entertainment. Volgens hem heeft het publiek waar gehad voor hun geld. Promes is tevreden met de show. We hebben gemeend om Ginuwine naar Suriname te halen, omdat we reeds 2 shows met hem hebben gedaan in Nederland. Vorig jaar was zijn laatste optreden daar. De show was niet uitverkocht. Maar dat ligt volgens Promes aan de mensen zelf. Heel Suriname wist dat Ginuwine zou komen, maar ik denk dat ze het niet geloofden. So Funky Groove Entertainment organiseert shows in Suriname, Nederland en Engeland. Ginuwine heeft zijn allerbekendste nummer Pony ten gehore gebracht gevolgd door Differences, In Those Jeans, Last Chance, I’ll do Anything en Same ol-g. Ginuwine zijn echte naam is Elgin Baylor Lumpkin.Verder waren er ook optredens van The Suri Allstars, Loyd De Meza, Bryan Muntslag en Patricia van Daal van de Moksi Band. En niet te vergeten dj Marcel en dj Gilly Gonzales. (Foto:Regillio Derby)

error: Kopiëren mag niet!