Bonuman opgepakt wegens verkrachting

De 34-jarige bonuman, A.R., is door de politie van Santo Dorp in verzekering gesteld inzake verkrachting, feitelijke aanranding en verduistering. Inspecteur Sandra Claver, ressortcommandant, bevestigt de inverzekeringstelling van de verdachte. Uit informatie blijkt dat het slachtoffer speciaal uit Frans-Guyana kwam voor genezing. Volgens haar verklaring had haar tante voodoo voor haar gedaan. Ter genezing ging zij naar de wonderdokter. Het slachtoffer verbleef zeven dagen bij de bonuman. In afwezigheid van zijn vrouw, tevens de wonderdokter, misbruikte hij het slachtoffer al die dagen. Aan de politie verklaarde het slachtoffer dat zij Euro 2000 moest betalen om haar spullen terug te krijgen. De echtgenote werd na verhoor heengezonden. Zij droeg geen kennis van het geval. Zij dacht juist dat de vrouw haar man had uitgelokt. Hangende het verdere onderzoek blijft de bonuman achter slot en grendel. De spullen zijn inmiddels teruggegeven aan de benadeelde.
Saskia Bandhan

error: Kopiëren mag niet!