Opo Yari Soulparty in Tori Oso

Opo Yari Soulparty  in Tori Oso FOTO 2Osje Braumuller van Tori Oso heeft in samenwerking met The Soultrain afgelopen vrijdag hun Opo Yari Soulparty georganiseerd in Tori Oso. The Soultrain staat onder leiding van Iwan Peroti en Alwin Mase. Ook de muziekgroep Gowtu Moni onder leiding van Rocky Marciano, was van de partij. Zij hebben het publiek laten genieten met hun motjo pokoe en kamalama, een soort kaseko muziek. Peroti vertelt dat het de bedoeling was om terug te gaan in de tijd. We hebben nummers gedraaid uit de jaren 70 en 80. Niet alleen Surinaamse hits, maar over het algemeen. Een jaar geleden zijn we gestart om elke eerste zondag van de maand muziek te spelen in Tori Oso. Het is de bedoeling om oude muziek weer te doen herleven, zegt Peroti. Wij willen deze muziek niet verloren gaat. Dit was onze opo yari. Op zondag 02 februari gaan we weer optreden. Peroti is helemaal tevreden over het publiek. Ze zijn er altijd erbij en genieten ervan. Ze hebben ons nooit in de steek gelaten en het geeft een goed gevoel om dit jaar weer door te gaan ermee. Afgelopen vrijdag hebben ze genoten van The Soultrain en Gowtu Moni, aldus Peroti. (Foto:Regillio Derby)

error: Kopiëren mag niet!