17-jarige jongen met beperking seksueel misbruikt

Een 17-jarige jongen met een beperking is seksueel misbruikt door een dorpsgenoot. Uit informatie blijkt dat de jongen stom is. Een 34-jarige man wordt ervan verdacht het slachtoffer te hebben misbruikt. Hij zou het slachtoffer hebben meegenomen naar zijn woning. In het dorp staat de verdachte bekend als een homofiel. De verdachte is een recidivist. Hij is eerder voor een soortgelijk delict veroordeeld. De zaak kwam aan het rollen toen een broer van het slachtoffer zijn jongere broer thuis bij de verdachte had gezien. Dit vertelde hij aan zijn ouders. Op een gegeven ogenblik vertelde het slachtoffer middels gebaren dat hij inderdaad misbruikt is door de verdachte. Ook op het politiestation van Moengo gaf hij aan welke handelingen de verdachte met hem zou hebben gepleegd. De verdachte ontkent de beschuldigingen steevast. Toen hij geconfronteerd werd met het slachtoffer heeft hij geen woord gerept. Hangende het verdere onderzoek blijft de 34-jarige recidivist achter slot en grendel. De politie van Moengo bevestigt dit geval en de inverzekeringstelling.
Saskia Bandhan

error: Kopiëren mag niet!