Heftige ruzie tussen twee vrouwen geëindigd in steekpartij

De politie van Geyersvlijt heeft twee vechtende vrouwen op donderdag 1 januari ingesloten. Inspecteur Ruben Dijks, ressortcommandant Geyersvlijt, geeft Dagblad Suriname te kennen dat het om een vrij ernstige zaak gaat. De twee vrouwen vertoeven in een appartement. Mevrouw P. kwam van het werk toen de andere mevrouw, een zekere O., haar uitmaakte voor aap. Op dat moment was O. bezig in de keuken. P. vroeg haar om rekenschap, waardoor zij in een heftige woordenwisseling raakten. De een wapende zich met een glazen pot en de andere kwam op haar af met een mes. Er vielen slagen waarbij een van ze een slag met een glazen pot incasseerde midden in haar gelaat. O. stak in de wilde weg en als gevolg hiervan belandde haar tegenstander met minstens zes steken in het ziekenhuis. Hangende het verdere onderzoek blijven de twee onder arrest.
Saskia Bandhan

error: Kopiëren mag niet!