Voetganger 76ste verkeersdode

De 48-jarige voetganger Jimmy Tjon is voor dit jaar de 76ste verkeersdode. Hij werd zondag 29 december omstreeks 23.00 uur aangereden aan de Kwattaweg ter hoogte van de Agraweg door een bestelbusje. Als gevolg van de botsing raakte hij verwond. Hij werd per ontboden ambulance vervoerd naar de Spoed Eisende Hulp. De volgende morgen op 30 december rond 08.00 uur kwam Tjon in het ziekenhuis te overlijden. Inspecteur Drohpatie Ramkhelawan van de publiciteitsdienst bevestigt dit geval. Zij deelt de krant mee dat hangende het onderzoek het rijbewijs van de bestuurder is ingevorderd en het voertuig ter herkeuring in beslag is genomen. Verder geeft zij aan dat de automobilist niet onder invloed verkeerde. Het onderzoek duurt voort.
Saskia Bandhan

error: Kopiëren mag niet!