Tante Es is thuis maar…

1 Tante Es komt thuisDe deur is dicht, tenzij je geld hebt
Tante Es is thuis maar ze heeft de deur dichtgehouden voor het gewone volk. Althans, zo lijkt het. De Surinaamse gemeenschap heeft zich verheugd op de komende optredens maar groot was de verbazing toen bleek dat alle shows al ‘maanden uitverkocht waren’ terwijl er nog niks over was verschenen in de pers. Dat de shows al in Torarica waren en de kaarten over de SRD 100 kostten, was een eerste drempel die mensen moesten overbruggen. Maar de kleine man of vrouw of ‘tante’ die het er voor over had, kwam dus zwaar bedrogen uit. De uitverkochte shows zijn wel goed ontvangen door de lokale elite.
Feda, jaki of bustehouder
Hopelijk komt ze snel weer en het zou prettig zijn als ze dan weer de deur zou openzetten voor de gehele Surinaamse gemeenschap aangezien die haar liefheeft, niet alleen de elite. Het vullen van een feda, jaki of bustehouder met biljetten is toch niet meer van belang op uw leeftijd, Tante Es?!
Krishan Vinodsingh

error: Kopiëren mag niet!