Cipier loopt beenfractuur op tijdens vechtpartij gedetineerden

Gistermorgen brak er een vechtpartij uit in het Huis van Bewaring te Santo Boma. Twee gedetineerden kregen mot met elkaar. De een verweet de ander van diefstal. Daarbij raakten zij verwikkeld in een schermutseling. Uiteindelijk liep dit uit tot een steekpartij. Een van de gedetineerden stak de ander met een scherp voorwerp. De penitentiair ambtenaren zijn toen erop afgegaan. Een derde gedetineerde die ook eerder mot had met de steekgrage sprong op een bepaald moment naar voren om zijn tegenstander te mishandelen. Een penitentiair ambtenaar liep hierbij een beenfractuur op. De voet van deze laatste kwam tegen het been van een gedetineerde aan. Inspecteur Premkoemar Isrie, ressortcommandant van Santo Boma, geeft desgevraagd aan Dagblad Suriname te kennen dat de ambtenaar reeds eerder problemen had aan zijn been. Hij had al een beenfractuur opgelopen die weliswaar aan het genezen was. Dat been is wederom gebroken. Deze zaak is overgedragen aan de Recherche Gewestendienst.
Saskia Bandhan

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: