Drugssmokkelaars in de kraag gevat

Drugssmokkelaars in de kraag gevatHet BID-Team van de politie heeft afgelopen vrijdagavond op de J.A. Pengel Luchthaven drie verdachten aangehouden. Het gaat in deze o.a. om een Surinaams echtpaar, namelijk de 45-jarige Bidjaikumar H. en de 40-jarige Sharmila H. Het echtpaar poogde in 4 jerrycans met aloe vera vloeibare cocaïne te smokkelen. De 4 jerrycans hebben een inhoudsvolume van 3.870 ml.
De 3de verdachte is de 58-jarige lichamelijk gehandicapte Nederlander Ronald M. Hij heeft een aantal cocaïnebolletjes geslikt. Hij had ook 10 pakken Chinese poeder en 6 pakken “corn meal” bij zich waarin cocaïne was verstopt. De 16 pakken hebben een totaal gewicht van 3.337 gram. Hangende het onderzoek is het drietal overgedragen aan de afdeling Antinarcoticabrigade. De drie zijn intussen in verzekering gesteld. De Antinarcoticabrigade heeft afgelopen vrijdagmiddag een inval gepleegd in een woning te Paramaribo Noord. Daarbij zijn de gebroeders Dilipkoemar P. (31 jaar) en Rewien P. (29 jaar) aangehouden. In hun woning zijn aangetroffen en in beslag genomen 122 XTC-tabletten. De twee personen zijn in verzekering gesteld.

error: Kopiëren mag niet!