Politie Latour betrapt dief op heterdaad

De politie van Latour arresteerde vrijdag de 34-jarige A.W. Hij werd vrijdag omstreeks 09.10 uur op heterdaad betrapt bij een inbraak. De verdachte had een woning aan de Industrieweg Zuid ingebroken. Hij kon bij de eerste keer een televisie buitmaken. Kort na de diefstal op de zelfde dag begaf hij zich wederom naar de woning om andere waardevolle goederen op te halen. De politie betrapte hem daarbij tijdens de uitvoering van zijn daad. Bij zijn ondervraging gaf A.W. toe dat hij de gestolen televisie aan een man had doorverkocht. De politie heeft daarna de heler kunnen opsporen. Volgens verklaring van de heler had A.W. nog niet gesproken over de verkoopprijs. Hij had alvast de tv thuis bij hem bezorgd. De buit is al terecht en is intussen aan de rechtmatige eigenaar teruggegeven. Inspecteur Hardew Jhinkoe-Rai, ressortcommandant van Latour bevestigt slechts de aanhouding tegen over Dagblad Suriname. Hangende het onderzoek blijft A.W. achter tralies.
Saskia Bandhan

error: Kopiëren mag niet!