Dienstwapen civd’er in bewaring genomen

Een civd’er was in de ochtend van zaterdag omstreeks 02.10 uur aan de Somariastraat demonstrerend bezig met zijn dienstwapen. Hij was in gezelschap van zijn vriendin en nog een andere persoon. De andere aanwezigen vonden dat hij gewelddadig en bedreigend overkwam. Ze schakelden de politie in. De sterke arm droeg deze zaak over aan de militaire politie. Volgens verklaring van de verdachte maakte hij een geintje. De slachtoffers verklaarden juist dat hij hen had bedreigd. In het belang van het onderzoek is het wapen in bewaring genomen en het onderzoek duurt voort. Dagblad Suriname sprak met Roy Samules, recherche van de militaire politie. Hij bevestigt tegenover Dagblad Suriname dat hangende het verdere onderzoek het dienstwapen van de verdachte in beslag is genomen.
Saskia Bandhan

error: Kopiëren mag niet!