Rijbewijs stomdronken radio-omroeper ingevorderd

De bekende radio-omroeper Steven v. F. werd donderdagavond omstreeks 22.00 uur door de politiemannen van operatie De Nieuwe Weg staande gehouden. Dit, vanwege het feit dat hij in de verboden rijrichting reed op de openbare weg. De omroeper werd overgebracht naar de politiepost van Keizerstraat. Hij bleek onder invloed te verkeren van alcohol en zou alle aanwezige politiemannen voor vies en vuil hebben uitgescholden. Later werd de radioman onderworpen aan een ademanalysetest. Het resultaat was een alcoholvoorkomen ver boven het maximaal toegelaten promillage. Uit bekomen informatie blijkt dat het alcoholpromillage op 450 stond, ruim tweemaal meer dan de toegestane hoeveelheid. Na alle formaliteiten werd de omroeper door familieleden opgehaald. Hangende het verdere onderzoek werd zijn rijbewijs door de politie van ressort Centrum ingevorderd. Signa Sabajo van de politievoorlichtingsdienst bevestigt de invordering.

error: Kopiëren mag niet!