7-jarige scholier aangereden, rijbewijs autobestuurder ingevorderd

Op maandag 16 december vond een aanrijding plaats tussen een autobus en een 7-jarige scholier. Het slachtoffer werd opgenomen in het ziekenhuis en is inmiddels ontslagen. Inspecteur Sandra Claver, ressortcommandant van Santo Dorp, bevestigt dit geval tegenover Dagblad Suriname. Zij geeft aan dat het rijbewijs van de autobestuurder op donderdag 19 december is ingevorderd op basis van de schuld en het visum c.q. de bevindingen van de arts. Het slachtoffertje heeft volgens de bevindingen van de arts zware lichamelijke letsels opgelopen. Uit informatie blijkt dat de 31-jarige bestuurder, R.S., over de Nieuw Weergevondenweg reed, komende vanuit de Magentakanaalweg en gaande richting Leiding 22. Op gegeven moment stak het meisje de weg over. De bestuurder zag haar plotseling op het wegdek. Hij deed alles om af te remmen, maar kon de aanrijding niet voorkomen. Pas donderdag ontving de politie het visum. In het belang van het verdere onderzoek is het rijbewijs van de bestuurder ingevorderd.
Saskia Bandhan

error: Kopiëren mag niet!