Bromfietser omgekomen in het verkeer

De 34-jarige bromfietser Melvin Tolud is vrijdagavond omgekomen in het verkeer nadat hij betrokken was bij een aanrijding. De fatale aanrijding vond plaats op de hoek van de Mahonylaan en de Julianastraat. De autobestuurder reed op de Julianastraat en sloeg rechtsaf terwijl de bromfietser op de doorgangsweg, de Mahonylaan, reed. De vermoedelijke veroorzaker K.S. (40) is wel in het bezit van een geldig rijbewijs. Hij was niet onder invloed van alcohol, echter voldeed zijn voertuig niet aan de wettelijke eisen. Het moordwapen, dus de auto is niet verzekerd. Hangende het onderzoek is het rijbewijs en het voertuig in beslag genomen. Tolud overleed ter plekke. De politie van Keizerstraat is op de plaats des onheil geweest. Het lijk van de bromfietser werd naar het mortuarium vervoerd. Dit jaar zijn 24 bromfietser in het verkeer omgekomen met deze dode is de verkeersbarometer gestegen naar 73.
Saskia Bandhan

error: Kopiëren mag niet!