Hooghart proclameert partij zonder naam

Hooghart Proclameert..Ronald Hooghart, oud-lid van de NPS en voorzitter van de CLO, heeft op feestelijke wijze zijn politieke partij geproclameerd. De partij van Hooghart heeft vooralsnog nog geen naam. Ook zullen er eventueel veranderingen komen aan het logo. Begin van het volgend jaar, zal de naam, statuten en het bestuur bekend worden gemaakt.De naam van de partij zal komen uit de volgende reeks: Algemene Eenheid Partij, Algemene Volks Partij, Democratische Eenheid partij, De Nieuwe Frambo, Democratische Volks Partij, Nationale Partij Combinatie, Nationaal Democratisch volks Front, Nyun Partij Surimaribo of Nationaal volksFront. Het bestuur van de partij is ook niet bekend gemaakt gisteren. Alleen de minister van ATM, Michael Miskin, zat aan tafel bij de proclamatie van de nieuwe partij.

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: