Pompbediende incasseert ferme klap bewaker

Een pompbediende heeft eergisteren vanwege zijn ijver een ferme klap moeten incasseren van een bewaker. Dit gebeurde toen de pompmedewerker na sluiting toch nog een autobestuurder en een bromfietser hielp met bijtanken. Inspecteur Sandra Claver, ressortcommandant van Santodorp, geeft desgevraagd aan Dagblad Suriname mee dat de bewaker bezig was het terrein af te sluiten toen een auto binnenreed. De pompbediende vroeg aan de wachter om de klant door te laten. Hij tankte voor de klant en vrijwel gelijk daarna kwam er een bromfietser. Ook hij werd geholpen. De bewaker raakte verhit en begon de autobestuurder en de pompmedewerker voor vies en vuil uit te schelden. Tijdens het tanken voor de bromfietser voelde de pompbediende de klap op zijn achterhoofd. Daarna ontstond een worsteling die de pompeigenaar kon stoppen. Echter ging de bewaker bij de politie om aangifte te doen. De politie liet beide heren oproepen. Na het verhoor en afstemming met het Openbaar Ministerie zijn ze heengezonden.
Saskia Bandhan

error: Kopiëren mag niet!