Hindi Showrockrz 2 wordt wederom grandioos

Hindi Showrockrz 2 wordt wederom grandioosDe Hindi Showrockrz part 2 van zaterdag 21 december in de Anthony Nestysporthal wordt weer grandioos, zegt Shami Khoesial van S.S.Promotions. De Hindi Showrockrz part 1 welke in maart tijdens phagwa dit jaar werd gehouden, was ook een succes. Volgens de promotor wordt dit evenement uitverkocht. Je moet als organisator ook kijken naar de verkoop van de cd’s van de muziekgroepen. 2Famous heeft 3 weken geleden hun nieuwste cd 2Fast2Famous uitgebracht en de schijf is een hit. De muziekgroep zal tijdens de show de nieuwe nummers en hun voorgaande hits preseteren aan het publiek. De zangers Selecta, Zu-B, Strezz en Baby zijn helemaal klaar voor de show. De muziekgroep Sabroso is voor priveoptredens in Suriname. Ik heb ze toen gevraagd om ook deel te zijn van de show. Zij zullen samen met de populaire zangers Karin Baitali, Setish Bindraban en Ravin ook van de partij zijn, zegt Khoesial. Ook zij hebben hun nieuwste cd volume 10 afgelopen week uitgebracht.Sabroso staat bekend om hun zeer gevarieerd repertoire welke deze keer zeker niet zal ontbreken. Beide cd’s van de groepen wordt heel goed verkocht. In het voorprogramma zal de muziekgroep Xtenzz optreden gevolgd door een belly dance en andere dansoptredens.

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: