Gedifferentieerde straffen voor inbrekers

Kantonrechter Albert Ramnewash veroordeelde Dinesh Ganga en Anoepkoemar Ramlal respectievelijk tot een jaar en 2 ½ jaar met aftrek. Zij worden verdacht van diverse inbraken cq diefstallen. De magistraat achtte tegen Ganga drie feiten wettig en overtuigend bewezen en tegen Ramlal alle vijf strafbare feiten. De straf werd daarom gedifferentieerd. Ganga hield de rechter voor dat hij geen bijstand wenste van zijn advocaat. Advocaat Raoul Lobo en Sharmila Benarsie stonden de verdachten juridisch bij. Tijdens de behandeling waren geen van de raadslieden aanwezig. Benarsie is momenteel uitlandig en Lobo had andere verplichtingen. Ramlal is een recidivist. Hij is meerdere malen gevonnist. Ganga had bijzonder veel spijt betuigd in zijn laatste woord. Beide heren blijven aangehouden.
Saskia Bandhan

error: Kopiëren mag niet!