Vader, zoon en vriend aangehouden

De 45-jarige Jimmy W., zijn zoon Diego W. (23 jaar) en een vriend Jurman H. (49 jaar) zijn gisteren in de vroege ochtend aangehouden door de politie. De drie verdachten mishandelden twee jongemannen te Nieuw Charlesburgweg en voerden hun tegen hun wil weg in een auto. Daarbij werd een van de slachtoffers in de kofferbak van de auto geplaatst. De vader van een van de slachtoffers zag hoe zijn zoon ontvoerd werd en ging de verdachten achterna. Hij maakte contact met de politie en gaf aan dat zijn zoon en de andere jongeman een woning waren binnen gesleurd ergens achter de Cultuurtuinlaan.
De politie reageerde terstond op de melding. De slachtoffers zijn intussen bevrijd en de verdachten zijn aangehouden en overgedragen aan de politie van Munder. De verdachten zijn van mening dat de twee jongemannen hun bromfietsonderdelen gestolen hebben. Intussen is Jimmy W. hangende het onderzoek in verzekering gesteld. Zijn zoon en de vriend zijn na verhoor heengezonden. In verband met deze zaak worden nog twee mannen als verdachten opgespoord, omdat zij vermoedelijk ook betrokken zijn geweest bij de vrijheidsberoving van de twee slachtoffers. De politie van Munder onderzoekt deze zaak.

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: