14-jarige meisje opgenomen wegens bloedverlies

De politie heeft een 14-jarig meisje met spoed naar het ziekenhuis vervoerd vanwege een hevige vaginale bloeding. Haar moeder deed woensdag aangifte bij de politie dat haar dochter door iemand was opgehaald en toen zij terug thuis werd afgezet, bloedde zij hevig. Zij ging samen met haar dochter naar de politie. Inspecteur Dropatie Ramkhelawan bevestigt dit geval. Uit informatie blijkt dat het slachtoffer is opgenomen, omdat zij in shocktoestand verkeerde. Men heeft operatief ingegrepen. Het slachtoffer zou gewillig zijn meegegaan met een zogenaamde vriend die vermoedelijk tussen de 20 en de 30 jaar oud moet zijn. Deze zaak is overgedragen aan Jeugdzaken. Het is nog niet duidelijk of de verdachte in de kraag is gevat. De reden van de zware bloeding is vooralsnog niet duidelijk. Het onderzoek duurt voort.
Saskia Bandhan

error: Kopiëren mag niet!