Rovers duo laat echtpaar van bromfiets vallen

De 73-jarige Sieuwkoemar Nanda en zijn 55-jarige vrouw kwamen onlangs lelijk te vallen met hun bromfiets aan de Fredericiweg. Hierbij liepen zij ernstige schaafwonden op. Dit ongeval deed zich voor in de avonduren. Het echtpaar reed over de weg, niet wetende dat er rovers achter hen reden. Op een gegeven moment haalden zij het echtpaar in. Op dat moment trok de duorijder de tas van de vrouw. Bij het wegtrekken van de tas kwamen zowel het echtpaar als de rovers ten val. In de tas zat een geldbedrag van SRD 2500 en persoonlijke bescheiden, waaronder een paspoort en een ID-kaart. De rovers haastten zich om op te staan en vervolgden hun weg op de bromfiets. Er is aangifte bij de politie gedaan. De daders zijn nog niet in de kraag gevat. Een zoon van de 73-jarige Nanda bestempelt het ongeval als zeer onmenselijk. ‘Seniorenburgers die zich op de bromfiets voortbewegen, zijn niet meer veilig’, zegt hij verontwaardigd.
Asha Gajadien-Bhagwat

error: Kopiëren mag niet!