SAB-flesjes krijgen slanker uiterlijk

Na twintig jaar neemt SAB afscheid van de welbekende ‘bolle buik-flessen’. Tijdens een persconferentie in het Rumhuis presenteerde het bedrijf het nieuwe, slankere uiterlijk van de 20 cl. flessen. “Is dit nieuws? Ja, dit is nieuws omdat wij na twintig jaar, dus meerdere generaties, afscheid nemen van een fles die voor veel mensen erg herkenbaar was.” De nieuwe flessen zullen maandag op de markt worden gebracht.
Op het terrein van het Rumhuis werd symbolisch afscheid genomen van de flessen bij een ‘wishing wall’ waar de directeur samen met de coördinator van het Rumhuis, Winston Lieveld, de eerste wensen uitsprak. Zo hoopten zij naast geluk en welzijn voor hun familie dat zij in 2014 ons land mogen verblijden met een aantal nieuwe producten dat zal worden gepresenteerd. De wishing wall was opgebouwd uit diverse kleine flessen die eerder dit jaar waren ingezameld bij een recyclingactie van de SAB waarbij mensen 50 cent per ingeleverde fles kregen. Het is de bedoeling dat in de loop van volgend jaar ook de grote flessen zullen transformeren naar het nieuwe slankere uiterlijk.

error: Kopiëren mag niet!