Monsterball, een waar griezelfeest

monsterballOp vrijdag 13 december 2013, de laatste vrijdag de 13de van het jaar, werd er een goed bezochte monsterball gehouden in Asia de Su. Asia de Su was helemaal omgetoverd in een ‘horrifying warehouse’. Wie niet bekend was met dit evenement, zou bij het binnentreden al merken dat het één en al griezel en horror was. Bij het binnentreden kwam je al gauw een open doodskist tegen. Ook aan de bezoekers was te merken dat ze het beste uit de kast hebben gehaald. De dj’s voor de avond waren Andy Safado, Marnix en Kuyken. De bekende Gilly Gonzales trad op als gastheer. Aan het publiek was te merken dat ze het duidelijk naar hun zin hadden. Twee bezoekers, Shereen en Chavelly, geven in een gesprek met Dagblad Suriname aan dat de monsterball helemaal naar verwachting was. Over het algemeen wordt vrijdag de dertiende door veel mensen als een ongeluksdag beschouwd.
Genaro Alpin

error: Kopiëren mag niet!