Politie Coronie vordert 200e rijbewijs in

De politie van Coronie heeft het afgelopen weekeinde tijdens een verkeersactie het 200e rijbewijs ingevorderd. Bestuurders komende vanuit Nickerie en vanuit Paramaribo begingen deze overtredingen. Daarnaast kan worden gesteld dat overwegend mannelijke bestuurders zich schuldig hebben gemaakt aan de overtredingen, waarbij het rijbewijs moest worden ingevorderd. Vermeldenswaard is dat 3 bestuurders meer dan 3 keer dezelfde overtreding begingen. De politie van Coronie heeft voor dit jaar al SRD 95.000 aan boetegelden geïnd. Op automobilisten, die richting Coronie opgaan, wordt een beroep gedaan de juiste autobescheiden bij zich te hebben. De politie van Coronie is alert en zal er niet voor schromen op te treden tegen verkeersovertreders.
Politie Geyersvlijt houdt lezing
De politie van Geyersvlijt zal op initiatief van de ressortcommandant, de inspecteur van politie Ruben Dijks, op vrijdag 13 december omstreeks 18.00 uur in de zaal van Sana Budaya een lezing verzorgen met als titel ‘De politie en de samenleving’. De doelgroep is de leefgemeenschap van het politieressort Geyersvlijt en alle andere belangstellenden. Deze lezing heeft tot doel de gemeenschap bewust te maken van de criminele activiteiten, die plaatsvinden in hun woongebied en wat hun bijdrage hiertoe kan zijn om samen met de politie deze criminaliteitsvormen te voorkomen. Tijdens deze lezing zullen zeker ook handige tips en voorstellen worden gegeven van hoe het best have en goed te beschermen tegen diefstallen, die hoofdzakelijk in dit ressort de kop opsteekt. Daar als uitgangspunt voor het functioneren binnen dit ressort ‘Protect en Service’ centraal staan, wordt uw aanwezigheid bijzonder op prijs gesteld.

error: Kopiëren mag niet!