Dronken zoon mishandelt stiefvader met kabelslot

De 18-jarige J.D. heeft zijn stiefvader in het weekend mishandeld met een kabelslot. De verdacht kwam middernacht thuis in beschonken toestand. De moeder vroeg hem toen om in een andere kamer te slapen. Dit, vanwege het feit dat zijn pas bevallen zus met haar baby in de betreffende kamer sliep. J.D. ging vreselijk te keer. De stiefvader moest er toen tussen komen. Op een bepaald moment raakten de mannen verwikkeld in een worsteling. De zoon wapende zich met een kabelslot en sloeg de stiefvader daarmee. De eerste slag weerde deze af met zijn arm. Kennelijk heeft hij daarbij een armfractuur opgelopen. De tweede slag kwam tegen zijn voorhoofd aan. Hangende het verdere onderzoek blijft de 18-jarige in verzekering gesteld.
Saskia Bandhan

error: Kopiëren mag niet!