Brandweerman bijna in verzekering gesteld

Een brandweerman zou in de kraag worden gevat vanwege een slordigheidsfout c.q. nonchalantheid. Hij heeft een groene Toyota Premio doorverkocht aan de verdachte B.R. De huidige eigenaar had het voertuig niet op zijn naam overgeschreven. Met het voertuig pleegde B.R. diefstallen. Hij stal hoeklenzen van verschillende auto’s. Bij een rouwzitting aan de Wayamboweg, waarbij familieleden hun auto’s op de berm hadden geparkeerd, zag deze man zijn kans schoon en rukte de hoeklenzen van een wagen weg. De benadeelde had de hoeklenzen van zijn wagen extra beveiligd. Hierdoor raakten de buitgemaakte lenzen beschadigd. De politie van Santo Boma kreeg op 16 november dit jaar een aangifte hierover. Pas afgelopen weekend lukte het de sterke arm om de verdachte op te sporen.
Via een verzekermaatschappij is gebleken dat het voertuig aan een brandweerman toebehoorde. Hij had op zijn buurt de wagen doorverkocht aan de verdachte B.R. Indien de brandweerman de gegevens van de huidige eigenaar van de wagen niet aan de politie had kunnen aantonen, zou hij verantwoordelijk worden gesteld en in verzekering worden gesteld. De politie vraagt de samenleving om erop toe te zien dat binnen één week na verkoop het verkochte voertuig op naam van de huidige eigenaar is overgeschreven. Inspecteur Premkoemar Isrie bevestigt dit geval. Hangende het verdere onderzoek blijft B.R. achter de tralies.
Saskia Bandhan

error: Kopiëren mag niet!