Opkomst Heineken ‘Be Amazed Party’ valt tegen

opkomstOp zaterdag 7 december heeft Heineken Starclub een ‘Be Amazed’ evenement gehouden in The Greenhouse te Domburg. Voor mensen die geen vervoer hadden, waren er gratis pendelbussen ingezet op diverse locaties. De dj’s op de avond waren niemand minder dan DJ Oefmeister, Andy Safado en Jerry Jay. Op parkeergelegenheid na was het een goed georganiseerd evenement. Weliswaar viel de opkomst tegen. Tegen één uur in de ochtend was nauwelijks de helft van de zaal gevuld. De politie moest ook meerdere malen aan te pas komen om de auto’s die aan weerzijden van de weg waren geparkeerd, te verwijderen. De sfeer onder de aanwezigen zat er wel helemaal in. Op de avond werd ook een nieuw drankje geïntroduceerd genaamd ‘Heineken Str’. Anand Dwarka, bekende kunstenaar in Suriname, vindt dat Parbo bier toch lekkerder smaakt.

error: Kopiëren mag niet!