Toeschouwer verwondt agenten tot bloedens toe

De gewelddadige toeschouwer P. sloeg woensdagavond twee politiemannen met een fles op het hoofd bij het George Deul Stadion. Dit gebeurde tijdens een voetbalwedstrijd, waarbij de toeschouwers de orde verstoorden. De politie was ter plekke om de orde te handhaven.
Tijdens het politieoptreden liepen zaken uit de hand. De verdachte P. bewerkte een van de wetsdienaren met een alcoholfles aan zijn achterhoofd. Als gevolg hiervan liep het slachtoffer een barstverwonding op. Daarnaast viel de driftkop ook de andere politieman aan. Ook hij heeft letsels opgelopen.
Op die bewuste dag waren slechts drie agenten aanwezig in het stadion. Het gelukte de sterke arm om de geweldenaar gisteren in de kraag te vatten. Inspecteur Dawood Ashruf van Recherche Gewestendienst bevestigt dit voorval. Hangende het verdere onderzoek blijft P. in de bak.
Saskia Bandhan

error: Kopiëren mag niet!