President Bouterse naar uitvaart Mandela

imagesAls alles goed zit, vertrekt president Desi Bouterse vandaag richting Zuid-Afrika voor het bijwonen van de uitvaart van de wereldbekende Zuid-Afrikaanse vrijheidsstrijder Nelson Mandela. Bouterse zal via Brazilie afreizen naar het Afrikaans continent. Mandela overleed op donderdag 5 december 2013 op 95-jarig leeftijd na een lange ziekbed.
Intussen is de organisatie Geen Moordenaar als President (GMAP) bezig met een campagne online tegen Bouterse. GMAP maakte eerder bekend dat Bouterse, als hij de tocht naar Zuid-Afrika zal ondernemen, gearresteerd moet worden. ‘We reageren niet op onzin’, zegt presidentiele woordvoerder Cliff Limburg op deze uitspraak. Limburg wil niets meer kwijt dan te stellen niet te reageren op het onzinnige van de GMAP.

error: Kopiëren mag niet!